SUSHI JASMIJN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 325 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Jasmijn. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 21:12 Besteld voor 17.15 werd pas bezorgd om 17.50 onze pauze was voorbij
25 jan 2023 om 19:26 Zat haren in de sushi, sushi was niet te vreten alles in de prullenbak gegooid teleurstellend
22 jan 2023 om 20:07 Delicious sushi! We, however, are disappointed with the delivery time. Ordered at 1530 for delivery at 1800. It only arrived at 1845. Please add more ginger to the little containers, i had 2 slithers and only 1 set of chopsticks for a meal for 3.
13 jan 2023 om 20:03 Prima sushi, nette bezorger. Alleen jammer ipv 45 min bijna 1,5 uur bezorgtijd
9 jan 2023 om 6:37 Geen soja saus bij de sushi meegeleverd. Smaakte niet zoals gewend van verse sushi.
7 jan 2023 om 2:02 Niet wat we gewend zijn smaakte totaal anders
30 dec 2022 om 21:30 Veel te laat
28 dec 2022 om 19:55 Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit en echt vers. Dingen die warm hoorden waren ook echt warm
22 dec 2022 om 20:22 Bestellen duurde een uur langer dan aangegeven …
17 dec 2022 om 21:11 Heerlijke sushi
14 dec 2022 om 20:42 Ik had het eten om 17:00 willen hebben, dat kon ik niet aangeven, het vroegste was 17:15, vervolgens werd het 20 minuten later pas geleverd wat bijna te laat was, want de eters werden opgehaald om naar Schiphol te gaan.
12 dec 2022 om 21:07 Altijd goed...