SUSHI JASMIJN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 290 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Jasmijn. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 21:14 Heerlijke sushi. Al vaak besteld bij jasmijn
8 sep 2022 om 8:31 De bezorgtijd was vrij lang, houd hiermee rekening :). De sushi was echt fantastisch. Vers en smaakte heerlijk. De edamame boontjes waren een beetje hard en de sojasaus smaakte meer naar een ketjap (niet heel zout dus). Al met al lekker gegeten!
13 aug 2022 om 20:44 We hebben voor het eerst bij Jasmijn besteld! Het was heerlijk! En vers gedraaid! Een reden om weer te bestellen
4 jul 2022 om 11:47 Het was heerlijk! Het werd ook een kwartier eerder bezorgd dan verwacht helemaal top!
26 jun 2022 om 19:52 Super vers en héérlijk
19 jun 2022 om 20:47 was weer heerlijk!
19 jun 2022 om 18:56 Beste sushi van Gorinchem!
17 jun 2022 om 21:30 We zochten specifiek naar gerechten zonder rijst dus kozen de pokebowl omdat daar geen rijst was benoemd. Helaas bleek het gerecht 2/3e uit rijst te bestaan. Hoewel de bijgevoegde groenten en vis heerlijk waren, was het niet zoals we verwacht hadden
4 jun 2022 om 21:24 Eten was heerlijk zoals altijd. Bij bezorging was een bakje wakame gesneuveld en we hadden binnen no-time een nieuw bakje.
3 jun 2022 om 22:00 De állerbeste pokebowl van Gorinchem en omstreken. En ik heb al veel verschillende uitgetest, maar die van Jasmijn is in mijn ogen perfect in alle opzichten.
29 mei 2022 om 21:31 Prettige service en lekker eten. Zeker een aanrader!
29 mei 2022 om 11:21 Bezorging was snel, maar niet zoals aangegeven bij de bezorginformatie. Sushi was koud, ik betwijfel of het vers is gemaakt. Erg jammer.