SUSHI JASMIJN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 454 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Jasmijn. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 20:57 Heerlijke Sushi!
8 jun 2024 om 20:50 Het was heel vers en smaakvol!
31 mei 2024 om 20:34 Zonder ve-tsin ivm allergie en toch heerlijk!!
27 mei 2024 om 18:06 Lekkerste sushi die je kan bestellen in gorinchem! Je proeft dat het vers gemaakt wordt. Ik bestel hier zeker nog een keer
24 mei 2024 om 14:08 Was weer heerlijk!!!
20 mei 2024 om 23:27 Tasty food, but unfortunately one of the orders was mixed. It still tasted great though.
12 mei 2024 om 23:40 Bestelling zou over 45 min bezorgd worden, na telefoontje was dit 1.5 uur later, eten wel erg lekker.
12 mei 2024 om 22:06 Weer is er wat fout gegaan. Dit keer geen stokjes, geen wasabi en geen soja saus. Daarnaast vindt ik dat de kwaliteit iets terug loopt Ben al jaren vaste klant, wil dit ook graag blijven. Kom op team van Jasmijn, blijf je onderscheiden van de rest
8 mei 2024 om 21:39 Eten was niet wat we gewend zijn van Jasmijn. Jammer….
28 apr 2024 om 20:03 De bezorging kwam 1 uur te laat. De edame en de gyoza waren koud. De sushi was zo los gerold dat het uit elkaar viel. Niet wat ik van Jasmijn gewend ben, zowel niet qua bezorging als qua kwaliteit. Volgende keer hopelijk weer beter.
25 apr 2024 om 21:46 super lekker zoals altijd, snel bezorgd en probleempje met betaling fijn en ook snel opgelost, top!
25 apr 2024 om 19:57 Was weer heerlijk zoals altijd